Elke wijn is een universum op zich
,
en moet 
als zodanig in elke nuance van smaak,
kleur en aroma worden verteld.


DelicaMondo is een online wijnwinkel voor wijn (fijn)proevers. Wij zijn waarschijnlijk de kleinste online wijnwinkel in Nederland, en daar zijn wij best trots op. Doordat wij zo klein zijn kunnen wij alle aandacht schenken aan ons bedrijf, onze producten en vooral aan onze klanten. Wij hebben voor u een wijnassortiment samengesteld met speciale, unieke en verrassende wijnen. Naast onze eigen wijnimport werken wij met een drietal zelfstandige wijninkopers om samen met hen een aantal fantastische, exclusieve wijnen uit de oude wereld te kunnen presenteren. Wij houden ons assortiment bewust klein en overzichtelijk om te voorkomen dat men nauwelijks nog een keuze kan maken.  

DELICAMONDO
Schoolstraat 9 9581GA Musselkanaal

Tel: 0031 (0)651 264 818
WhatsApp: 0031 651 264 818
E: info@delicamondo.nl

Op zoek naar een lichte, fruitige zomerwijn? Of iets elegants en krachtigs bij het eten? Of bent u op zoek naar iets bijzonders? We hebben een grote selectie wijnen en van de ongecompliceerde zomerwijn tot de weelderige rode wijn, er is een druppel voor elke gelegenheid

Moscato IGT Veneto Frizzante

Witte mousserende wijn die zeer evenwichtige zoete, zure en zoute sensaties brengt. Het boeket is elegant, delicaat, geurig, met duidelijke tonen van sinaasappel, abrikoos, perzik en roos kunnen worden waargenomen.

NAAM:
IGT Veneto                           DRUIVENSOORT: 100% Moscato
HERKOMST: Regio Veneto              ALCOHOLGEHALTE: 7,5% vol.

 KUNT ONS 7 DAGEN PER WEEK BEREIKEN EN BESTELLEN
VIA
WhatsApp: 0031 (0)651 264 818

Intrigo Negroamaro Puglia 

Onze semi-Dry Intrigo Negroamaro uit de regio Puglia is een diepgekleurde, bijna zwarte rode wijn. Deze wijn bevat rijke fruitaroma's van zwarte bessen en kersen en heeft een 100% toegevoegde waarde op uw tafel tijdens uw diner. Uiteraard is deze wijn ook geschikt om gewoon even te genieten met familie of vrienden. Deze wijn is gemaakt van een kwaliteitsdruif die perfect gecombineerd met gerechten uit verschillende keukens. 


Le Argille, Cabernet di Cabernet

Sterk, indrukwekkend, uniek; Gedurende twee jaar verfijnd in cement vaten, onberispelijk en vrij van interferentie van vataroma's, om zijn uniciteit en zijn smaak te behouden die warm, elegant en rijp is  

Wine by design

White Frisian van Heydt, Haselünne


De indrukwekkend lichte melklikeur van Kornbranderij Heydt uit Haselünne, hartje Noord-Duitsland. De echte vanille en karamel maken het een unieke traktatie en een allrounder. Als ijskoud shot, geschuimd in een cappuccino of als ingrediënt in de legendarische White Frisian, toont het zijn veelzijdigheid.

Alcohol: 16% voll I Fles inhoud: 0.35 ltr

BESTEL UW WIJN & LIKEUR ONLINE
Bezoek onze wijnonline-webshop om ons wijnassortiment te ontdekken

Na uw online bezoek kunt u uw wijnen snel en eenvoudig, vanuit huis bestellen.
Wij laten uw bestelling via PostNL bij u bezorgen.