Voor onze winkel importeren wij fantastische en unieke wijnen uit het mooie Moezel gebied en kopen wij Italiaanse topwijnen die rechtstreeks afkomstig zijn van de door ons geselecteerde wijnhuizen, en dit doen wij zonder tussenkomst van derden. Naast onze eigen wijnimport werken wij met een drietal zelfstandige wijninkopers om samen met hen een aantal goede, exclusieve wijnen uit de oude wereld te kunnen presenteren. Wij houden ons import assortiment bewust klein, uniek, maar zeer overzichtelijk, om te voorkomen dat men nauwelijks nog een keuze kan maken. Ons assortiment bevat uitsluitend wijnen die gewaardeerd mogen worden.

U kunt onze wijnen snel en eenvoudig, vanuit huis bestellen of reserveren via onze wijnonlineshop. Wij laten uw bestelling dan via PostNL bij u afleveren of wij kunnen het voor u gereed zetten bij ons in de winkel.  

47 Anno Domini, van Andrea en Christian Tombacco, die al drie generaties lang Italiaanse wijnen bottelt langs de Treviso Mare, en omringd door Sile en Piave heeft een unieke wijnmakerij met een ongewone identiteit. Wijnen met echte-  en intense smaken. Alles wordt omringd door 40 hectare biologische wijngaarden. Dat geeft  de wijnen van Anno Domini een geweldige persoonlijkheid en allure. De wijnen zijn het symbool van innovatie, combineert met ideeën van design, schoonheid, luxe, ontspanning, maar altijd met aandacht voor de natuur en het milieu.

We kunnen gerust zeggen dat de "kwaliteitswijnen" van Anno Domini voldoen aan een veeleisende Italiaanse- en buitenlandse markt. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen heeft de familie gekozen om klein te blijven. In Nederland zijn deze wijnen zeer uniek en zeldzaam te noemen. Wat precies past binnen ons wijnassortiment. 

Het dal van de Moezel is een van de indrukwekkendste wijnlandschappen ter wereld. Dankzij de bodems en de lange rijpingsfase worden de wijnen gekenmerkt door een karakteristieke mineraliteit. De wijnmakers slagen erin om wijnen te produceren met relatief weinig alcohol maar toch vol van smaak. De Moezel brengt de wellicht karakteristieke wijnen van Duitsland voort.

Onze Moezelwijnen zijn afkomstig van kleine wijnhuizen met jaren lange ervaring in de wijnbouw en waarbij de huidige moderne keldertechniek samen gaat met traditionele vakkundigheid en ervaring van vroeger. Door vakkundigheid, passie en liefde voor wijn produceert elke wijnboer zijn of haar eigen karakteristieke wijn die net even anders is dan uit andere wijnstreken.