ANNODOMINI
47 RABOSO DEL PIAVE DOC 

Territoriale rode wijn die als bruidsschat alle Venetiaanse traditie met zich meebrengt, intense robijnrode kleur met granaatreflecties, presenteert zich aan de smaak met een droge en sobere smaak, tonen van rijp rood fruit ondersteund door een frisse zuurgraad, een kostbaar geschenk van rust.

Smaak: Rood, halfdroog
Regio: Italië, Veneto, Treviso
Producent: Tombacco
Alcohol: 14%
Inhoud: 0,75 l

De wijn past goed bij gerechten zoals Hongaarse goulash, stoofschotels, pittig wild en aromatische internationale gerechten. 


"Garbin" Vino Rosso

Een heerlijke, sublieme en vooral krachtige rode Italiaanse wijn, Garbin, zoals de warme libecciowind, die geuren en smaken steelt uit de lagune van Venetië om ze over te brengen in de bodem, de wijnstok, de druiven en uiteindelijk in onze wijn. Een wijn om intens van te genieten. Een wijn die wij erg waarderen.

Kleur:  Intens donker rood.
Boeket: intens, warm, met tonen van vanille en bittere chocolade, klein rood fruit, gevolgd door fruitige pruimenjam. Intrigerende slotnoten van tabak en koffie.
Smaak: rijk van smaak, krachtig, maar zeer aangenaam.

Anno Domini
Le Argille Cabernet di Cabernet 

Intense robijnrode kleur van wijn. Het aroma ruikt vooral naar bosbessen, bramen, wilde vruchten en aardbeien. In de afdronk zijn er hints van pruimen, zwarte kersen, vanille en tot slot subtiele nuances van tabak, pure chocolade en groene peper. De smaak is elegant, delicaat, aangename tannines zijn erin voelbaar.