Echte vruchtensappen, puur natuur, mogen in onze winkel natuurlijk niet ontbreken. Wij verkopen het gehele assortiment van Schulp, en 'S Landsbeste, en ook nog eens 100% sappen welke rechtstreeks afkomstig zijn van de fruitteler in de regio. Ons assortiment vruchtendranken worden twee keer per week aangevuld en mocht u iets wensen wat wij niet standaard hebben, dan bestellen wij dit gewoon voor u. Wij willen u wel graag het beste toe.

S' LANDSBESTE

Voor de sappen van 'sLandsBeste worden alleen de beste soorten fruit geteeld. Op het juiste moment wordt er geoogst en daarna wordt het fruit koel bewaard. Voordat het fruit wordt geperst, wordt het gesorteerd, gewassen en tot pulp vermalen. Van de pulp wordt vervolgens het sap geperst. 

SCHULP

Wie Schulp drinkt, proeft het fruit. Met de zeefbandpers bij Schulp  persen ze voornamelijk Hollandse appels, peren en aardbeien. In dit hele proces wordt er niets toegevoegd aan het fruit. Alleen het pure sap komt in de fles. En zo hoort het ook.

De sap is troebel en puur natuur. De vrucht zelf is de smaakmaker in het receptuur. Voor zowel regulier als biologisch geteeld fruit geldt: stop er iets goeds in en er komt iets goeds uit.

FRUITBEDRIJF GOENSE

Het kleinfruitbedrijf van de familie Goense is opgebouwd en aangeplant in 1999. Het wordt gerund door Kees en Ria Goense en is volledig ecologisch. Er wordt dus geen kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen gebruikt. natuurlijker kan het niet.

Wij verkopen de 100% Zwarte bessensap en 100% Vlierbessen sap bij ons in de winkel.