Boerderijvlees Meendering, Een familie bedrijf in Jipsingboermussel. Een bedrijf  uit onze regio dat met passie wordt gerund door het gehele gezin. Boerderijvlees Meendering biedt een ruim assortiment aan vlees, met onder andere vlees van eigen koeien. Doordat alles door hun zelf wordt geregeld en onderhouden wordt er een duurzaam maar heerlijk stukje vlees gegarandeerd.  

Ambachtelijke boerenzuivel producten komen rechtstreeks, wat bij boerenzuivel hoort, van de boerderij. Onze boerenzuivel komt zelfs van de boerderij uit onze regio. Zuivelbedrijf "Bij de Boerin" in Stadskanaal. Een boerderij met 220 verwende koeien die kunnen lopen een rubbermatten (lekker zacht voor de voetjes) om daarna te kunnen relaxen op hun eigen waterbed. Wij willen, net als het zuivelbedrijf zelf, garant staan voor een goede dierenwelzijn en dierengezondheid en daarom hebben wij met onze zuivel gekozen voor "Bij de Boerin"

Honing is een van de weinige levensmiddelen waar geen stoffen aan mogen worden toegevoegd en waar geen stoffen aan mogen worden onttrokken. Honing is licht verteerbar, en ook vrij van toevoegingen als E nummers, kleur, geur en smaakstoffen. Het is een puur, eerlijk,  product zoals de bij het verzamelt. Honing past in een goed, smakelijk en gezond voedingspatroon en heeft een verzorgende werking op maag en darmen door de lichte antibacteriële werking. Onze honing halen wij rechtstreeks bij de imker in Ter Apel. Van beienver. de Bijenstand.

Bij Ervaar Water in Stadskanaal wordt er in de weekenden tussen oktober en maart regelmatig op ambachtelijke wijze verse paling, makreel en zalm gerookt, zodat u het rookproces live kunt meemaken. Vanzelfsprekend krijgt u ook uitleg hoe het roken te werk gaat en welke materialen er worden gebruikt. Mocht u zelf vragen hebben dan krijgt u natuurlijk ook antwoord. Wanneer u vers gerookte vis mee wilt nemen voor thuis, kunt u dat vooraf  bestellen, zodat u verzekerd bent van heerlijke vers gerookte paling, makreel of zalm.