Tapas komen uit de Spaanse keuken en vallen nog het beste te omschrijven als klein gerechtjes. Ze zijn de gehele dag door te krijgen in de typische Spaanse barretjes en eetcafetjes. Tapas betekent deksel en van oudsher werd een tapa gebruikt om een glas met drinken te beschermen tegen de hitte en de insecten. De eerste zogenaamde Tapas waren ook niet veel meer dan een snee brood. Maar dit is in de loop van de jaren geevolueerd naar de huidige Tapas.

In onze tapaskoeling hebben wij een keur aan verse olijven, tapenades en een diversiteit aan heerlijke andere tapas producten. Naast ons standaard assortiment bieden wij vaak iets nieuws waar u versteld van zult staan. Ook seizoen producten houden wij scherp in de gaten. Onze producten ontvangen wij vers, en dan ook nog eens twee keer per week. Vers is dan ook echt vers. Mochten wij uw favoriete olijven e.d niet standaard op voorraad hebben, dan bestellen wij deze graag .

Wat kunnen wij allemaal doen met olijven in de keuken !, heel veel lekkere gerechten maken.  Onze olijven zijn 100%  geschikt voor het bereiden van uw heerlijke, verse gerechten. Combineer eens met een diversiteit aan producten als sla, tomaten en geitenkaas

Onze verse olijven en tapenade zijn er om van te genieten. Omdat er zoveel keuze is variëren wij wekelijks met ons aanbod. Echter kunnen wij wel speciaal voor u uw favoriete olijven en/of tapenade bestellen. Wij ontvangen deze dan op Donderdag. Net even voor het weekend om het lekker vers te houden. 

Bij ons bestaan er geen standaard gevulde kaas- of tapas arrangementen. Dit, omdat bij ons elke arrangement uniek is door de variatie en de onbegrensde mogelijkheden aan creativiteit en naar uw wensen. Niets gaat zonder overleg.