.

Tapas komen uit de Spaanse keuken en vallen nog het beste te omschrijven als klein gerechtjes. Ze zijn de gehele dag door te krijgen in de typische Spaanse barretjes en eetcafetjes. Tapas betekent deksel en van oudsher werd een tapa gebruikt om een glas met drinken te beschermen tegen de hitte en de insecten. De eerste zogenaamde Tapas waren ook niet veel meer dan een snee brood. Maar dit is in de loop van de jaren geevolueerd naar de huidige Tapas.

In onze tapaskoeling hebben wij een keur aan verse olijven, tapenades en een diversiteit aan heerlijke andere tapas producten. Naast ons standaard assortiment bieden wij vaak iets nieuws waar u versteld van zult staan. Ook seizoensproducten houden wij scherp in de gaten.

Onze verse olijven en tapenades zijn er om van te genieten. Omdat er zoveel keuze is varieren wij wekelijks met ons aanbod. Echter kunnen wij wel speciaal voor u uw favoriete olijven en/of tapenades bestellen. Wij ontvangen deze dan op Donderdag. Net even voor het weekend om het lekker vers te houden.

Onze verse olijven zijn uiterst geschikt voor het bereiden van uw gerechten. Combineer eens met een diversiteit aan verse producten als sla, tomaten en geitenkaas

Voor onze liefhebbers/ster van heerlijke, verse olijven en tapenade's hebben wij een fantastische aktie.  Bestel gewoon snel en eenvoudig via WhatsApp.

Bij ons bestaan er geen standaard gevulde kaas- of tapas arrangementen. Dit, omdat bij ons elke arrangement uniek is door de variatie en de onbegrensde mogelijkheden aan creativiteit en naar uw wensen. Niets gaat zonder overleg.