Onze Franse worsten zijn gegarandeerd vrij van kleurstoffen, geurstoffen en  smaakstoffen, wat een teken is van onze toewijding aan een gezonder product.  

Wij geven de voorkeur aan de echte "Made in France" Saucisson, die worden gemaakt bij kleinschalige producenten, zodat wij bekend zijn met de kwaliteit en herkomst van de ingrediënten. Het is een pareltjes, met een diversiteit aan smaken uit een prachtige streek in Frankrijk, de Auvergne. Het is een streek waar een goede (micro) klimaat heerst met een hele lage luchtvochtigheid, wat uiteindelijk de beste omstandigheden zijn om deze Franse delicatessen goed te kunnen laten rijpen.  

Ze zijn met liefde gemaakt van varkens die in Frankrijk zijn grootgebracht. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de selectie van ingrediënten, om u het beste van de Franse charcuterie te bieden! Met deze 100% Franse productie zijn wij er zeker van om u smakelijke worsten aan te bieden.


Er zijn duizend-en-één mogelijkheden te bedenken om te kunnen genieten van een momentje met onze Saucisson.  Het is onder andere uw kostbare metgezel in de rugzak om uw kleine honger te stillen, om te genieten tijdens picknicks, om te delen, en als als een aperitief .Italiaanse Salamino

Onze Italiaanse salamino's halen wij uit Cene, een plaatsje net boven Bergamo. Ook de Italiaanse worstjes zijn dus "bergbewoners" en worden onder perfecte omstandigheden geproduceerd en gerijpt ! Salamini Parmiggiano
Salamino al Chianti
Salamino al Tarufo
Salamino Napoli
Salamino Finocchio
Salamino Cacciatore

Bent u ondernemer en wilt u ook onze Saucisson verkopen in uw winkel, marktkraam of elders?
Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.