Wat is er lekkerder dan Franse droge worst als aperitief. Het is een pareltjes, met een diversiteit aan smaken uit een  prachtige streek in Frankrijk, de Auvergne. Het is een streek waar een goede (micro) klimaat heerst met een hele lage luchtvochtigheid, wat uiteindelijk de beste omstandigheden zijn om deze Franse delicatessen goed te kunnen laten rijpen. Het ontleent zijn naam aan het Latijnse woord salsus, wat "zout" betekent. Het Gallo-Romeinse tijdperk markeert het begin van de productie.  Onze eigen geïmporteerde droge worsten worden nog op ambachtelijke en authentieke wijze vervaardigd met varkensvlees en toevoeging van bijvoorbeeld noten, kaas of knoflook als basis.  Ons complete assortiment is heel ruim. In totaal een diversiteit van ruim 30 smaken. 

Al onze producten zijn gegarandeerd vrij van kleurstoffen, geurstoffen en  smaakstoffen, wat een teken is van onze toewijding aan een gezonder product.  

HET WITTE LAAGJE  is te wijten aan een natuurlijke bloem genaamd "Penicillium" die zich ontwikkelt op het oppervlak van de huid.  Deze is onschadelijk en draagt zelfs bij het behoud van de worsten.

HET SNIJDEN van een Saucisson moet heel fijn worden gedaan,  zodat alle aroma's behouden kan blijven. Het beste kan men een zeer scherp, dun mesje gebruiken. 

HET BEWAREN van onze ambachtelijke Franse Saucisson  kan het beste gedaan worden op een droge en koele plaats met een klein beetje luchtverplaatsing. De beste bewaartemperatuur ligt tussen de 12 t/m 16 graden 

Bent u ondernemer en wilt u ook onze Saucisson verkopen in uw winkel, marktkraam of elders?
Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.