Laat uw mensen de feestdagen genieten van delicatessen welke net even anders zijn. Laat u mensen genieten van producten die uniek zijn en laat uw mensen vooral genieten van producten die vers zijn.

Zo heerlijk als dit klinkt kan het ook daadwerkelijk zijn. Want onze zorgvuldig samengestelde kerstpakketten maken de feestdagen tot een aaneenschakeling van culinaire hoogtepunten. Een volledig pakket van houdbare en verse producten met een sfeer die past bij uw goede naam en uitstraling.  Over de precieze invulling kunnen we natuurlijk verder overleggen. U heeft uiteraard het laatste woord en wij maken uw pakketten aansluitend op uw wensen. Binnen ons gevarieerde aanbod van lekkernijen zijn de mogelijkheden nagenoeg onbegrensd en geschikt voor elk denkbaar moment tijdens de feestdagen. U kunt zelfs varieren, zodat elk kerstpakket per persoon geselecteerd wordt.

Wij leveren onze pakketten op het moment dat het u past en daarom snijden wij onze versproducten dan ook op het moment dat het u uitkomt en de bestellingen bij ons de deur uitgaan. Op deze wijze garanderen wij onze versheid.  Wanneer wij uw pakketten leveren bepaalt u. Dit kan vroeg in de ochtend, gewoon overdag of zelfs in de avond zijn. 

Wilt u een afspraak maken met ons om samen uw wensen en ideeen te overleggen? dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons in de winkel. Dit onder het genot van een kopje koffie. Wij gaan uw kerstpakket wensen overleggen en uitwerken zodat u gelijk een goed beeld heeft van war u heeft gekozen.  

Telefonisch zijn wij tijdens openingsuren bereikbaar via onze winkel op telefoonnummer: 0599 750 461 of u kunt gebruik maken van onze WhatsApp service.  Dit kan zelfs in de avonduren of in het weekend.