Wij garanderen u de beste kwaliteit, versheid en variëteit, dat zult u zien
en proeven.
Overtuig uzelf!

Kaas is niet zomaar een levensmiddel, Nee, het is levensvreugde. Een verbinding met de natuur, cultuur, en een deel van ons verleden, een natuurproduct met toekomst, een bijdrage aan de gezondheid en een bijdrage aan het verenigen van mensen die willen genieten. Dit is onze filosofie wanneer wij u van dienst zijn met onze (ambachtelijke) kwaliteitskazen. Van jong tot extreem overjarig Noord Hollandse Gouda, komijn- en nagelkaas, kruidenkazen, geiten- en schapenkaas, Biologische- en vegetarische kaas en een gevarieerd aanbod buitenlandse kazen, Geiten- en schapenkaas, die allemaal zorgvuldig zijn gekozen bij de juiste producenten en leveranciers. 


Onze speciale kaasspecialiteiten zijn afkomstig van zowel bekende als onbekende, kleinschalige kaasmakerijen uit Nederland en andere landen in  Europa. Bedrijven die de fijnste delicatessen produceren volgens recepten die zijn overgeleverd uit vroegere ambachtelijke tradities. Dat maakt elke kaas uniek, omdat die kaas het karakter en de geschiedenis van zijn regio belichaamd. Bij het selecteren van onze kazen letten wij niet alleen op kwaliteit. Geschiedenis, traditie en oorsprong zijn ook belangrijk voor ons. 


Wij waarderen diversiteit, 

en het beste van
het goede


WIJ BLIJVEN NIEUWSGIERIG
en vooral ook leergierig

Als kaasliefhebbers zijn wij niet alleen gebonden aan traditie, maar ook nieuwsgierig en staan wij open voor innovaties. Daarom werken wij graag samen met kaasmakerij "Bij de boerin" aan onze eigen kaasrecepten. Zo ontstaan nieuwe, unieke producten die u alleen bij ons kunt krijgen en waar kaaskenners van kunnen genieten.


Kaas is een cultureel goed, Kaas heeft een lang geschiedenis.
Kaas is een ambacht, kaas is een traditie. Kaas is een specialiteit.