.


Ons kaas assortiment is gesorteerd met uitsluitend kwalitatief goede Goudse kaassoorten die variëren van jong tot overjarig, komijn, kruidnagel en kruidenkazen. Uiteraard hebben wij ook een gevarieerd aanbod aan Geitenkaas, buitenlandse kaas en kaas met minder vet. Naast onze vaste leveranciers kijken, ruiken en proeven wij ook zelf bij de kaasmakerijen in de regio.

VERS VAN HET MES
Wij snijden uw kaas vers van het mes. Maar, als u op vakantie gaat kunt u onze kaas ook meenemen. Wij vacumeren deze zonder extra kosten en vanzelfsprekend ontvangt u ook uw vertrouwde kaaspapier. Op deze manier blijft uw kaas lekker lang vers. Uiteraard kunnen wij onze kaas ook gevacummeerd verzenden naar uw adres in Nederland of zelfs nog in het buitenland. 

De Roodbonter kaas van boer Evert wordt volgens eigen receptuur gemaakt en handmatig behandeld. Dit houdt in dat de 48+ kaas met de hand wordt gekeerd en een coatings laagje krijgt. Op precies dezelfde wijze als honderd jaar geleden. Vervolgens wordt de kaas op ambachtelijke wijze gerijpt in het Roodbonter natuurpakhuis.


Passie voor smaak en liefde voor het vak, daaraan herken je de Noord-Hollandse kaasmakers. Want al sinds de 16de eeuw bereiden zij de lekkerste kaas: Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel. Elke kaas wordt met de grootste zorg bereid volgens het authentieke recept en natuurlijk gerijpt op houten planken. En dat zorgt voor een heerlijke romige kaas met een volle smaak!

Alle kazen uit de Villa reeks worden op ambachtelijke wijze volgens eigen receptuur gemaakt. Elke kaas krijgt eigen kruiden-toevoegingen waardoor de specifieke smaak ontstaat.

Alle kazen uit de Villa reeks worden op ambachtelijke wijze volgens eigen receptuur gemaakt. Elke kaas krijgt eigen kruiden -toevoegingen waardoor de specifieke smaak ontstaat.


RUSCELLO

BLACK LEMON

GUDBRANDSDALEN.


.

Onze 35+ kaas hebben wij in 3 varianten. Jong, Belegen en heerlijke pikante kaas. Deze minder vet kaas smaakt romig en blijft altijd goed schaafbaar. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u ook de kruidenvariant bestellen.

Geitenkaas van eigen bodem. Een pure Nederlandse uitblinker met een uniek karakter aan smaak. Onze geitenkaas heeft een volle smaak door de natuurlijke rijping en is gemaakt van 100% Hollandse geitenmelk. Het is gewoon heel verrassend veelzijdig met een aangename smaak. Verder is geitenzuivel lactose arm, geproduceerd met vegetarisch stremsel en is het rijk aan waardevolle mineralen. Uw geitenkaas staat dus bol van de gezonde voordelen! 

PARMAGIANNO

RIGOTELLO

PECORINO

Voor een heerlijke en gezellige kaasfondue kunt u verschillende soorten kaas gebruiken. 

Wij kunnen diverse kaassoorten bestellen die wij niet standaard op voorraad hebben.

Alles over kaas en vragen over kaas. Hier vindt en vraagt u de informatie
wat u nodig bent.