Wij garanderen u de beste kwaliteit, versheid en variëteit, dat zult u zien
en proeven.
Overtuig uzelf!

Onze Grana Padano BOB maakt deel uit van Parmezaanse kazen met een zeer belangrijke productie. Het komt oorspronkelijk uit de Povlakte en wordt nu geproduceerd in de regio's Lombardije, Piemonte, Trentino Alto Adige, Veneto en Emilia Romana. De halfvette kaas die is gemaakt van koemelk heeft een lange rijping nodig. De kaas is kruimelig, met een middelhoge, aanhoudende aromatische intensiteit.

Kaas is niet zomaar een levensmiddel, Nee, het is levensvreugde. Een verbinding met de natuur, cultuur, en een deel van ons verleden, een natuurproduct met toekomst, een bijdrage aan de gezondheid en een bijdrage aan het verenigen van mensen die willen genieten. Dit is onze filosofie wanneer wij u van dienst zijn met onze (ambachtelijke) kwaliteitskazen. Van jong tot extreem overjarig Noord Hollandse Gouda, komijn- en nagelkaas, kruidenkazen, geiten- en schapenkaas, Biologische- en vegetarische kaas en een gevarieerd aanbod buitenlandse kazen, die allemaal zorgvuldig zijn gekozen bij de juiste producenten en leveranciers. Geen gemekker, over onze geitenkaas

De basis van onze geitenkaas komt van de beste geitenmelk die Arina weet te vinden. Deze eersteklas melk komt van boerderijen uit het zuiden van het land. Hier hebben de witte geiten volop leefruimte en krijgen ze het hele jaar door uitgebalanceerde voeding. Juist hierdoor heeft de melk een ongekend romig karakter. Een perfecte basis voor kaas. Daarnaast halen wij onze geitenkaas ook bij een kleine, ambachtelijk geitenkaasmakerij in Fehndorf, een plaatsje net over de Nederlands/Duitse grens. 


Onze speciale kaasspecialiteiten zijn afkomstig van zowel bekende als onbekende, kleinschalige kaasmakerijen uit Nederland en andere landen in  Europa. Bedrijven die de fijnste delicatessen produceren volgens recepten die zijn overgeleverd uit vroegere ambachtelijke tradities. Dat maakt elke kaas uniek, omdat die kaas het karakter en de geschiedenis van zijn regio belichaamd. Bij het selecteren van onze kazen letten wij niet alleen op kwaliteit. Geschiedenis, traditie en oorsprong zijn ook belangrijk voor ons. Wij waarderen diversiteit, 

en het beste van
het goede

ROODBONTER KAAS,
Hoe bont kun je het maken? Volgens boer Evert niet bont genoeg

WIJ BLIJVEN NIEUWSGIERIG
en vooral ook leergierig

Als kaasliefhebbers zijn wij niet alleen gebonden aan traditie, maar ook nieuwsgierig en staan wij open voor innovaties. Daarom werken wij graag samen met kaasmakerij "Bij de boerin" aan onze eigen kaasrecepten. Zo ontstaan nieuwe, unieke producten die u alleen bij ons kunt krijgen en waar kaaskenners van kunnen genieten.