Ons kaas assortiment is gesorteerd met uitsluitend kwalitatief goede Goudse kaassoorten die variëren van jong tot overjarig, komijn, kruidnagel en kruidenkazen. Uiteraard hebben wij ook een gevarieerd aanbod aan Geitenkaas, buitenlandse kaas en kaas met minder vet. Naast onze vaste leveranciers kijken, ruiken en proeven wij ook zelf bij de kaasmakerijen in de regio.  Wij snijden uw kaas vers van het mes. Maar, wist u dat u onze kaas om mee kunt nemen naar uw vakantiebestemming? Wij vacumeren deze zonder extra kosten en vanzelfsprekend krijgt u onze vertrouwde kaaspapier mee om uw kaas nog langer vers te houden. Woont u in het buitenland, dan verzenden wij uw kaas gevacummeerd naar uw adres.

De Roodbonter kaas van boer Evert wordt volgens eigen receptuur gemaakt en handmatig behandeld. Dit houdt in dat de 48+ kaas met de hand wordt gekeerd en een coatings laagje krijgt. Op precies dezelfde wijze als honderd jaar geleden. Vervolgens wordt de kaas op ambachtelijke wijze gerijpt in het Roodbonter natuurpakhuis. 

Passie voor smaak en liefde voor het vak, daaraan herken je de Noord-Hollandse kaasmakers. Want al sinds de 16de eeuw bereiden zij de lekkerste kaas: Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel. Elke kaas wordt met de grootste zorg bereid volgens het authentieke recept en natuurlijk gerijpt op houten planken. En dat zorgt voor een romige kaas met een volle smaak!

Onze geitenkaas komt van eigen bodem en heeft een volle smaak door de natuurlijke rijping en is gemaakt van 100% Hollandse geitenmelk. Het is gewoon heel verrassend veelzijdig met een aangename smaak. Verder is geitenzuivel lactose arm, geproduceerd met vegetarisch stremsel en is het rijk aan waardevolle mineralen. 

Kaas die net even anders is dan onze andere lekkere kaas. Wij hebben kaas welke is gemaakt van het melk van de Jerseykoeien. Daarnaast wordt er bij de bereiding gebruik gemaakt van een vegetarisch stremsel wat pure Jersey kaas uitermate geschikt maakt voor vegetariërs.