.


Ons kaas assortiment is gesorteerd met uitsluitend kwalitatief goede Goudse kaassoorten die variëren van jong tot overjarig, komijn, kruidnagel en kruidenkazen. Uiteraard hebben wij ook een gevarieerd aanbod aan Geitenkaas, buitenlandse kaas en kaas met minder vet. Naast onze vaste leveranciers kijken, ruiken en proeven wij ook zelf bij de kaasmakerijen in de regio.

VERS VAN HET MES VOOR THUIS, OF MEE OP VAKANTIE
Wij snijden uw kaas vers van het mes. Maar, wist u dat u onze kaas om mee kunt nemen naar uw vakantiebestemming? Wij vacumeren deze zonder extra kosten en vanzelfsprekend krijgt u onze vertrouwde kaaspapier mee om uw kaas nog langer vers te houden.  Woont u in het buitenland, dan verzenden wij uw kaas gevacummeerd  naar uw adres. (uiteraard verzenden wij ook binnen Nederland).

De Roodbonter kaas van boer Evert wordt volgens eigen receptuur gemaakt en handmatig behandeld. Dit houdt in dat de 48+ kaas met de hand wordt gekeerd en een coatings laagje krijgt. Op precies dezelfde wijze als honderd jaar geleden. Vervolgens wordt de kaas op ambachtelijke wijze gerijpt in het Roodbonter natuurpakhuis.


Passie voor smaak en liefde voor het vak, daaraan herken je de Noord-Hollandse kaasmakers. Want al sinds de 16de eeuw bereiden zij de lekkerste kaas: Noord-Hollandse Gouda met het Rode Zegel. Elke kaas wordt met de grootste zorg bereid volgens het authentieke recept en natuurlijk gerijpt op houten planken. En dat zorgt voor een heerlijke romige kaas met een volle smaak!

Alle kazen uit de Villa reeks worden op ambachtelijke wijze volgens eigen receptuur gemaakt. Elke kaas krijgt eigen kruiden-toevoegingen waardoor de specifieke smaak ontstaat. Wij hebben een een wisselend assortiment uit de Villa serie. Villa Rosso en Villa Segreto behoren vanzelfsprekend wel tot ons standaard assortiment.

MOZZARELLA

RUSCELLO


PARMIGIANNO

BLACK LEMON

GUDBRANDSDALEN

RACLETTE & KAASFONDUE

In samenwerking met zuivelboerderij "Bij de Boerin" maken wij een serie unieke en exclusieve boeren-kaassoorten. Kazen die vele mensen zullen gaan verrassen en die u moet proeven om het te kunnen ervaren.


Onze 35+ kaas hebben wij in 3 varianten. Jong, Belegen en heerlijke pikante kaas. Deze minder vet kaas smaakt romig en blijft altijd goed schaafbaar. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u ook de kruiden - variant bestellen.

Geitenkaas van eigen bodem. Een pure Nederlandse uitblinker met een uniek karakter aan smaak. Onze geitenkaas heeft een volle smaak door de natuurlijke rijping en is gemaakt van 100% Hollandse geitenmelk. Het is gewoon heel verrassend veelzijdig met een aangename smaak. Verder is geitenzuivel lactose arm, geproduceerd met vegetarisch stremsel en is het rijk aan waardevolle mineralen.