Een bezoek aan onze winkel is een ontdekkingstocht langs smaaknuances en originele productiemethodes van producten zoals kaas, wijn, worst en producten uit diverse streken en landen.  Omdat er te veel lekkernijen bestaan kunnen wij helaas niet alles op voorraad hebben. Dit neemt niet weg dat wij het niet aan u kunnen leveren. Wij bestellen het gewoon voor u.  Mocht u geen tijd hebben om onze winkel te bezoeken, dan bezorgen wij uw bestelling graag.  Naast verkoop van onze heerlijke producten staan wij ook sterk in  het samenstellen van goed gevulde hapjesschalen.  Mocht u iets willen weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen.  

STILLA, OLIJFOLIE

Stilla olijfolie wordt verkregen door het persen van Italiaanse olijven, die met de hand in een vroeg stadium van rijping worden geoogst en dezelfde dag nog op authentieke worden geperst. Door een uitgebalanceerde smaak zijn de olijfolies van Stilla perfect te gebruiken in de keuken.

CANCAN, WIJN IN BLIK

Ingeblikte wijn is leuk, anders en voelt informeler en speelser aan dan traditionele wijnflessen, terwijl het kleinere volume wijndrinkers oud en nieuw aanmoedigt om een teen in deze nieuwe wijnervaring te dompelen

DE BESTE DROP 

De beste drop ooit zeggen vader en zoon Klepper altijd. Dit is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Na vele jaren van testen, proeven en laten proeven mogen ze oprecht zeggen dat hun dropje het beste is. Daar zijn wij het zeker mee eens. Deze dropjes vrij van gelatine en gluten! 

Heeft u geen tijd om bij ons in de winkel langs te komen, om welke reden dan ook, dan brengen wij uw bestelling graag bij u thuis of bij uw bedrijf. U kunt gewoon telefonisch of via WhatsApp bestellen en vervolgens maken wij een bezorgafspraak. Uw bestelde cadeaumand e.d kunnen wij bij u aan het adres bezorgen of rechtsreeks naar diegene waar uw cadeau voor bedoeld is.   > lees meer over onze bezorging


Vrienden uitgenodigd? een zakelijke receptie? een verjaardag? of een vergadering, Allemaal gelegenheden waar onze lekkernijen zich thuis voelen. Bij ons bestaan er geen standaard gevulde kaas- of tapas arrangementen.