.

In 2016 zijn wij vanuit onze delicatessenwinkel in Stadskanaal van start gegaan met onze groothandel door het importeren van Franse producten en Duitse moezelwijnen. Dit hebben wij gedaan met een klein team en ons startkapitaal was enthousiasme, ijver en de vaste wil om het beter te doen. In 2017 zijn daar een tal van Italiaanse producten aan toegevoegd. Door onze eigen import zijn wij bekend met de herkomst, waardoor wij producten kunnen aanbieden waarvan wij de goede kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen. Daarnaast hebben wij een diversiteit aan producten van leveranciers waarmee wij een zeer goede samenwerking hebben opgebouwd.

Ons assortiment heeft als kenmerk " uniek". Dit doordat wij kleinschalig zijn, maar toch exclusieve regionale producten bieden uit o.a Italie, Frankrijk en Duitsland. Als kleine groothandel zijn wij telkens op zoek naar iets nieuws en wat net even anders is dan de standaard producten die wij allemaal kennen. 

Onze klanten zijn o.a foodspeciaalzaken, regio horecabedrijven,  markthandelaren en diverse cateringbedrijven. Maar ook benzinepomphouders, campings en een tal van recreatiebedrijven. Zij waarderen onze ervaring en betrouwbaarheid. In feite, hun tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. 

Naast ons zichtbare aanbod bieden wij onze klanten nog meer. Wij halen graag voor u in huis wat u nodig heeft om uw klanten te bedienen.  Wij kopen voornamelijk bij kleine, lokale bedrijven. Bedrijven die kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit.

SAUCISSON
Met liefde voor Franse delicatessen en het garanderen van een goede kwaliteit bieden wij onze klanten een diversiteit aan Franse droge worsten. Onze Saucisson importeren wij uit de Franse Auvergne. De nog met de hand gemaakte worsten zijn van hoogwaardige en continue kwaliteit. 


KAAS
Naast het standaard kaasassortiment  bieden wij ook  heerlijke kazen die een aanvulling zijn op een kaasplankje en die net even anders zijn dan standaard. U kunt in onze winkel gewoon even komen proeven en overleggen welke kazen voor uw gasten belangrijk zijn.

WIJN
Als u uw gasten of klanten goede wijnen wilt aanbieden, bent u aan het juiste adres. Al onze wijnen zijn o.a geschikt voor de gastronomie en het zijn wijnen welke rechtstreeks van de producent worden verkregen. Maar, niet elke wijn wordt toegevoegd aan ons assortiment. 


*  Wij kennen de wensen van onze klanten

*  Wij leveren kwaliteits producten
*  Wij leveren diverse exclusieve producten
*  Wij leveren exclusief aan u, in uw regio
*  Wij leveren ook kleine, gepaste hoeveelheden
*  Wij leveren met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding

*  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor onze klanten

Heeft u interesse om met ons samen te werken? of heeft u nog vragen?, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.  Door een goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij diensten en producten aanbieden met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Wij vinden het fijn u te mogen begroeten als klant en dat doen wij graag in een persoonlijk gesprek. Wij kunnen uw bedrijf bezoeken, maar vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen voor een kopje koffie.

Wij nodigen u bij deze graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken met ons om uw wensen te bespreken.


DELICAMONDO

Beneluxlaan 3  9501 CT  Stadskanaal

0031 (0)599 750 461

0031 (0)651 264 818