.

In 2016 zijn wij vanuit onze delicatessenwinkel in Stadskanaal van start gegaan met onze groothandel door het importeren van Franse producten en Duitse moezelwijnen. In 2017 zijn daar een tal van Italiaanse producten aan toegevoegd. Door onze eigen import zijn wij bekend met de herkomst, waardoor wij producten kunnen aanbieden waarvan wij de goede kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen. Daarnaast hebben wij een diversiteit aan producten van leveranciers waarmee wij een zeer goede samenwerking hebben opgebouwd.

Wij leveren onze producten aan diverse typen detailhandel waarbij de focus ligt op foodspecialiteiten- en delicatessenwinkels. Juist dit soort winkels hebben meestal een assortiment van kwalitatief hoogstaande producten, waarbij een klein maar kwalitatief bovengemiddeld assortiment gevoerd wordt.

Ons totaal assortiment bevat unieke en exclusieve producten uit Frankrijk, Italie en uit het Moezelgebied in Duitsland. Als kleine groothandel zijn wij telkens op zoek naar iets nieuws en wat net even anders is dan de standaard producten die wij allemaal kennen. Wij kopen voornamelijk bij kleine, lokale bedrijven. Bedrijven die kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit. 

Onze klanten zijn onder andere foodspeciaalzaken, horecabedrijven, ambulante markthandelaren en diverse cateringbedrijven. Maar ook benzinepomphouders, campings en recreatiebedrijven. Zij waarderen onze ervaring en betrouwbaarheid. In feite, hun tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. Wij letten op de individuele behoeften en wensen van onze klanten en denken graag mee om waar nodig te adviseren

*  Wij leveren kwaliteits producten
*  Wij leveren diverse exclusieve producten
*  Wij leveren exclusief aan u, in uw regio
*  Wij leveren ook kleine, gepaste hoeveelheden
*  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor onze klanten

Met liefde voor Franse delicatessen en het garanderen van een goede kwaliteit bieden wij onze klanten een diversiteit aan Franse droge worsten.

Naast het standaard kaasassortiment  bieden wij ook  heerlijke kazen die een aanvulling zijn op een kaasplankje en die net even anders zijn dan standaard.

Als u uw gasten of klanten goede wijnen wilt aanbieden, dan kunnen wij iets voor u betekenen. Onze wijnen blijven bijzonder om van te genieten.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? of heeft u nog vragen?, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.  Door een goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij diensten en producten aanbieden met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Wij vinden het fijn u te mogen begroeten als klant en dat doen wij graag in een persoonlijk gesprek. Wij kunnen uw bedrijf bezoeken, maar vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen voor een kopje koffie.

Wij nodigen u bij deze graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken met ons om uw wensen te bespreken.


DELICAMONDO

Beneluxlaan 3  9501 CT  Stadskanaal

0031 (0)599 750 461

0031 (0)651 264 818