Goede dingen moeten gedeeld worden. Daarom willen wij retailers, horeca en markthandelaren onze Franse specialiteiten niet onthouden

DELICAMONDOgroothandel

In 2016 zijn wij vanuit onze delicatessenwinkel in Stadskanaal van start gegaan met onze groothandel door het kleinschalig importeren van de echte Franse-, de nog met de hand gemaakte droge worsten. Dit hebben wij gedaan met een klein team en ons startkapitaal was enthousiasme, ijver, kracht en de vaste wil om het beter te doen. 

In 2019 hebben wij ons worsten assortiment uitgebreid met diverse Italiaanse- en Spaanse worsten. Worsten die nog steeds op ambachtelijke wijze worden vervaardigd. Door onze eigen import zijn wij bekend met de herkomst, waardoor wij producten kunnen aanbieden waarvan wij ook de goede kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen.

Onze klanten zijn o.a foodspeciaalzaken, regio horecabedrijven,  markthandelaren en diverse cateringbedrijven. Maar ook benzinepomphouders, campings, een tal van recreatiebedrijven en slagerijwinkels. Zij waarderen onze ervaring en betrouwbaarheid. 
 In feite, hun tevredenheid is onze reklame. 


ONS ASSORTIMENT


De Salamino bevat het beste van de geselecteerde vleeswaren gemaakt van puur varkensvlees. de worsten worden verpakt in natuurdarmen en verder bereid op authentieke, ambachtelijke wijze. Hierdoor ontstaat de echte smaak van echt vlees.

Met liefde voor Franse delicatessen en het garanderen van een goede kwaliteit bieden wij onze klanten een diversiteit aan Franse droge worsten. Onze Saucisson importeren wij uit de Franse Auvergne. De nog met de hand gemaakte worsten zijn van hoogwaardige en continue kwaliteit.  

De Fuet is een van de beroemdste worsten in Spanje, die heel typerend is voor de originele Catalaanse keuken. Het is gemaakt van pure  mager varkensworst, gehakt spek, zout, kruiden en suiker. Daarnaast heeft de Fuet verschillende toevoegingen qua smaak. 

DE VOORDELEN VAN DELICAMONDO
*  Wij kennen de wensen van onze klanten.                             
*  Wij leveren kwaliteitsproducten.                                             
*  Wij leveren diverse exclusieve producten.  
*  Wij leveren exclusief aan u, in uw regio
*  Wij leveren ook kleine, gepaste hoeveelheden
*  Wij leveren met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding
*  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor onze klanten


Als u al klant van ons bent, vragen wij u om ons te ondersteunen met suggesties, kritiek en, indien van toepassing, met lof.  Bent u nog geen klant bij ons, dan zouden wij u graag in de toekomst als klant willen verwelkomen.

CONTACT EN SAMENWERKING
Wij houden het graag persoonlijk

Heeft u interesse om met ons samen te werken? of heeft u nog vragen?, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.  Door een goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij diensten en producten aanbieden met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Wij vinden het fijn u te mogen begroeten als klant en dat doen wij graag in een persoonlijk gesprek. Wij kunnen uw bedrijf bezoeken, maar vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen voor een kopje koffie.


Wij nodigen u bij deze graag uit om vrijblijvend een afspraak te maken met ons om uw wensen te bespreken. 


DELICAMONDO                              Schoolstraat 9. 9581GA, Mussekanaal.                    Steintorstrasse 6. 49740. Haselünne 


0031 (0)651 264 818