Een geschenkmand, gevuld met onze producten is een verrassing waar iedereen blij van wordt en er zijn vele redenen te bedenken om deze weg te geven.  Jubilea, verjaardagen, een baby, een bedankje, een nieuwe liefde of een nieuwe baan. Soms is er helemaal geen speciale reden nodig om iemand blij te maken, want zomaar een cadeautje geven is vaak het leukst.   Onze cadeaumanden zijn niet standaard, waardoor u uw eigen mand kunt samenstellen met producten die u graag wilt weggeven en welke passen binnen uw budget wat u in gedachte had. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook adviseren om de juiste combinatie te zoeken.  

GESCHENKMANDEN

Onze geschenkmanden zijn eindeloos te combineren met diverse soorten vers gesneden kaas, unieke wijnen, heerlijke Franse worsten, nootjes, chocolade en uiteraard nog veel meer.  Indien u iets wilt toevoegen wat wij zelf niet in ons assortiment hebben, dan vinden wij dat geen probleem.

BEDRIJFSMANDEN

Voor bedrijven kunnen wij een tal van geschenkmanden maken. Denk hierbij b.v aan een verjaardag cadeaumandje voor de medewerkers. Maar ook onze manden voor zakelijke relaties zijn oneindig te combineren tussen houdbaar en vers.  Wij kunnen eventueel een standaard pakket voor u samenstellen met producten die wij alleen voor uw bedrijf in huis halen.

STREEKMANDEN

Streekmanden zijn te maken met een keur aan heerlijke producten uit Groningen en/of Drenthe. Onze streek bevat zoveel fantastische producten dat wij helaas niet alles op voorraad kunnen hebben. Maar, door onze goede contacten in de regio kunnen wij u wel bijna alles heel snel leveren.


Wat geeft u iemand die alles al heeft of als u de juiste smaak van de ontvanger niet kent? Dan is een DelicaMondo cadeaubon de juiste oplossing. De ontvanger kan later in alle rust kijken en proeven om vervolgens de juiste keuze te maken.

Laat uw mensen de feestdagen genieten van delicatessen welke net even anders zijn. Laat u mensen genieten van producten die uniek zijn en laat uw mensen vooral genieten van producten die vers zijn.  Zo heerlijk als dit klinkt kan het ook daadwerkelijk zijn. Want onze zorgvuldig samengestelde kerstpakketten maken de feestdagen tot een aaneenschakeling van culinaire hoogtepunten. Over de precieze invulling kunnen we natuurlijk verder overleggen. U heeft uiteraard het laatste woord en wij maken uw pakketten aansluitend op uw wensen.