Soms is er helemaal geen speciale reden nodig om iemand blij te maken, want zomaar een cadeautje geven is vaak het leukst.  


Bij Delicamondo stellen wij voor vele gelegenheden geschenkmanden met regionale en internationale specialiteiten samen. Een geschenkmand, gevuld met onze producten is een verrassing waar iedereen blij van wordt en er zijn vele redenen te bedenken om deze weg te geven.  Jubilea, verjaardagen, een baby, een bedankje, een nieuwe liefde of een nieuwe baan. Soms is er helemaal geen speciale reden nodig om iemand blij te maken, want zomaar een cadeautje geven is vaak het leukst.  Onze cadeaumanden zijn niet standaard, waardoor u uw eigen mand kunt samenstellen met producten die u graag wilt weggeven en welke passen binnen uw budget wat u in gedachte had. 

Geschenkmanden op maat gemaakt
en wij adviseren natuurlijk graag

Onze geschenkmanden zijn eindeloos te combineren met diverse soorten vers gesneden kaas, unieke wijnen, heerlijke Franse worsten, nootjes, chocolade en uiteraard nog veel meer. Indien u iets wilt toevoegen wat wij zelf niet in ons assortiment hebben, dan vinden wij dat geen probleem. 

Bedrijfsmanden,
Speciaal aansluitend de wensen

Denk hierbij b.v aan een verjaardag cadeaumand voor de medewerkers. Maar ook onze manden voor zakelijke relaties zijn oneindig te combineren tussen houdbaar en vers. Wij kunnen eventueel een standaard pakket voor u samenstellen met producten die wij alleen voor uw bedrijf in huis halen. Vanzelfsprekend hebben de bedrijven de mogelijkheid om er iets van hun eigen aan toe te voegen. Zo wordt het geschenk zeer bedrijfspersoonlijk.

Streekmanden,
Dichterbij is het niet te verkrijgen

Streekmanden zijn te maken met een keur aan heerlijke producten uit Groningen en/of Drenthe. Onze streek bevat zoveel fantastische producten dat wij helaas niet alles op voorraad kunnen hebben. Maar, door onze goede contacten in de regio kunnen wij u wel bijna alles heel snel leveren. 

Wat geeft u iemand die alles al heeft of als u de juiste smaak van de ontvanger niet kent? Dan is een DelicaMondo cadeaubon de juiste oplossing. De ontvanger kan later in alle rust kijken en proeven om vervolgens de juiste keuze te maken.