.

Voor onze winkel importeren wij fantastische en unieke wijnen uit het mooie Moezel gebied die rechtstreeks afkomstig zijn van de door ons geselecteerde wijnhuizen en dit doen wij zonder tussenkomst van derden. Naast onze eigen wijnimport werken wij met een drietal zelfstandige wijninkopers om samen met hen een aantal fantastische, exclusieve wijnen uit de oude wereld te kunnen presenteren. Wij houden ons import assortiment bewust klein, uniek, maar zeer overzichtelijk om te voorkomen dat men nauwelijks nog een keuze kan maken. Ons assortiment bevat uitsluitend wijnen die gewaardeerd mogen worden.

47 Anno Domini, van Andrea en Christian Tombacco,  Langs de Treviso Mare en omringd door Sile en Piave is een unieke wijnmakerij met een ongewone identiteit. Omringd door 40 hectare biologische wijngaarden geven de wijnen Anno Domini een geweldige persoonlijkheid en allure. De wijnen zijn het symbool van innovatie, combineert met ideeën van design, schoonheid, luxe, ontspanning, maar altijd met aandacht voor de natuur en het milieu.

Al drie generaties lang produceert en bottelt de Tombacco Familie Italiaanse wijnen. Wijnen met echte en intense smaken. we kunnen geust zeggen "kwaliteits wijnen"  die voldoen aan een veeleisende Italiaanse en buitenlandse markt. om de kwaliteit te kunnen waarborgen heeft de familie gekozen om klein te blijven. In Nederland zijn deze wijnen zeer uniek en zelfzaam te noemen.  


Het mooie van de Italiaanse wijnen is dat er gebruik gemaakt wordt van de eigen druivensoorten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de Grillo en de Aglianico. Dit zijn druivensoorten die we eigenlijk alleen in Italie vinden. Italie kiest daarmee een andere koers dan veel andere wijnlanden.

Onze Moezelwijnen zijn afkomstig van kleine wijnhuizen met jaren lange ervaring in de wijnbouw en waarbij de huidige moderne keldertechniek samen gaat met traditionele vakkundigheid en ervaring van vroeger. Door vakkundigheid, passie en liefde voor wijn produceert elke wijnboer zijn of haar eigen karakteristieke wijn die net even anders is dan uit andere wijnstreken.