.

VRUCHTENSAP

Toen de oprichters van 'sLandsBeste nog kleine jongens waren, liepen ze al met hun vader door de boomgaarden. Vader vertelde wat hij zag en liet zien wat er ieder seizoen gebeurde. Vooral de belofte van de bloesem aan de bomen in het voorjaar staat hen nog helder bij: elk jaar weer werd het mooiste en beste fruit verwacht. Zo werd het vak van fruit telen overgedragen van vader op zoon. De herinneringen proeft u terug in de producten van 'sLandsBeste; pure smaak van de mooiste en beste producten van het land. Verpakt in een glazen fles of pot, om de smaak optimaal te behouden.

Voor de sappen van 'sLandsBeste worden alleen de beste soorten fruit geteeld. Op het juiste moment wordt er geoogst en daarna wordt het fruit koel bewaard. Voordat het fruit wordt geperst, wordt het gesorteerd, gewassen en tot pulp vermalen. Van de pulp wordt vervolgens het sap geperst. Na het persen wordt het sap licht gefilterd. Omdat het licht wordt gefilterd blijft er een restantje vruchtvlees achter. Het sap is puur natuurlijk sap, Er wordt niets uitgehaald of toegevoegd.

Het kleinfruitbedrijf van de familie Goense is opgebouwd en aangeplant in 1999. Het wordt gerund door Kees en Ria Goense en is volledig ecologisch. Er wordt dus geen kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen gebruikt. De fruittuin is 3,5 ha groot met een verscheidenheid aan soorten, o.a. zwarte bes, rode bes, witte bes, blauwe bes, kruisbes, braam, zomer- en herfstframboos en appels.