.


Ons kaas assortiment is gesorteerd met uitsluitend kwalitatief goede kaassoorten die variëren van jong tot overjarig, komijn, kruidnagel en kruidenkazen. Uiteraard hebben wij ook een gevarieerd aanbod aan Geitenkaas, buitenlandse kaas en kaas met minder vet. Naast onze vaste leveranciers kijken, ruiken en proeven wij ook zelf bij de kaasmakerijen in de regio.

De Roodbonter kaas van boer Evert wordt volgens eigen receptuur gemaakt en handmatig behandeld. Dit houdt in dat de 48+ kaas met de hand wordt gekeerd en een coatings laagje krijgt. Op precies dezelfde wijze als honderd jaar geleden. Vervolgens wordt de kaas op ambachtelijke wijze gerijpt in het Roodbonter natuurpakhuis.


Noord-Hollandse kaas is een beschermde streekkaas uit Noord-Holland. Dit betekent dat de melk afkomstig is van koeien die op de Noord-Hollandse weiden grazen, de kaasmakerij in Noord-Holland staat en dat de kaas volgens het oorspronkelijke proces bereidt dient te worden. De jonge kazen uit Noord-Holland zijn vol en romig van smaak. Op oudere leeftijd zoeter, fruitiger en intenser van smaak. Daarnaast is de kaas uit deze streek van nature minder zout, omdat deze korter gepekeld hoeft te worden. Dit zorgt er voor dat de kaas smeuïger is dan andere kazen. Wij hebben de kazen in alle leeftijden. Van heel jong tot extra oud.

Alle kazen uit de Villa reeks worden op ambachtelijke wijze volgens eigen receptuur gemaakt. Elke kaas krijgt eigen kruiden-toevoegingen waardoor de specifieke smaak ontstaat.

Alle kazen uit de Villa reeks worden op ambachtelijke wijze volgens eigen receptuur gemaakt. Elke kaas krijgt eigen kruiden -toevoegingen waardoor de specifieke smaak ontstaat.


RUSCELLO

BLACK LEMON

SPECIAL CHEESE.


.

Onze 35+ kaas hebben wij in 3 varianten. Jong, Belegen en heerlijke pikante kaas. Deze minder vet kaas smaakt romig en blijft altijd goed schaafbaar. Vanzelfsprekend kunnen wij voor u ook de kruidenvariant bestellen.

Geitenkaas van eigen bodem. Een pure Nederlandse uitblinker met een uniek karakter aan smaak. Onze geitenkaas heeft een volle smaak door de natuurlijke rijping en is gemaakt van 100% Hollandse geitenmelk. Het is gewoon heel verrassend veelzijdig met een aangename smaak. Verder is geitenzuivel lactose arm, geproduceerd met vegetarisch stremsel en is het rijk aan waardevolle mineralen. Uw geitenkaas staat dus bol van de gezonde voordelen! 

PARMAGIANNO

RIGOTELLO

PECORINO