.

Bier is de oudste alcoholhoudende drank ter wereld. Het wordt wereldwijd gedronken en staat op de derde plaats op de wereldranglijst van meest populaire dranken, na water en thee. Het ambacht van het bier brouwen ontstond al vele duizenden jaren geleden. Hoewel traditionele brouwmethoden nu nog steeds gebruikt worden, hebben de bierbrouwers inmiddels het vakmanschap van toen gecombineerd met de moderne hedendaagse technologie.

Bier is een natuurproduct. Met slechts 4 natuurlijke ingredienten kunnen duizenden verschillende bieren worden gebrouwen. Bier bestaat voor 90% uit water. Graan vormt daarnaast een belangrijk ingrediënt voor de smaak, alcohol en kleur van het bier. De brouwer gebruikt de bloemetjes van de vrouwelijke hopplant om bier de kenmerkende bittere smaak te geven. En ten slotte wordt er gist toegevoegd om suikers om te zetten in alcohol en koolzuurgas.

Bier dat is ontstaan door een passie voor graan en een passie voor bier. Het maken van een bier is daarom voor ook een logisch vervolg. De twee bierbrouwens  zijn naast het brouwen van een eigen bier ook samen werkzaam in een theater (achter de schermen) en hierdoor ontstond de naam Backstage Brewers. 

Poretti heeft een lichtblonde pils-stijl dat wordt gebrouwen in Varese, Noord-Italië en dat al sinds 1877. Poretti is een aromatische, citrusachtige pils met een hoppige slepende afwerking.


De Peroni Gran Reserve Bianca wordt geproduceerd volgens een traditioneel hoog fermentatie productieproces, typisch voor Weiss bieren. Deze brouwstijl heeft zijn wortels in de oudheid, sinds de bronstijd; In Beieren is namelijk het eerste residu van de productie van tarwebier gevonden, in een amfora die meer dan 2800 jaar oud is.

Peroni Nastro Azzurro is het nummer één premium bier van Italië; gebrouwen naar hetzelfde tijdloze recept sinds 1963, het illustreert de tradities van het Italiaanse vakmanschap, passie en flair waarop het werd gevormd.  Peroni Nastro Azzurro, wordt gebrouwen met de fijnste hop, zuiverste Italiaanse water, de beste Italiaanse maïs en gemoute gerst en het meest rigoureuze, gegarandeerde brouwproces, om een intens frisse, verfrissende smaak te geven, met die onmiskenbare vleugje Italiaanse stijl.


.

Opgejaagd door machtige stormwinden heersen de grondzeeën al eeuwen over de Waddenzee. Buitengewone golven in de dreigende gedaantes van allesverslindende reuzengarnalen zijn een verschrikking voor zelfs de meest doorgewinterde vissers. Onverschrokken moed en kracht moet de garnalenvisser tonen om met veel behendigheid zijn schip te behoeden voor schipbreuk.

Solt heeft drie heerlijke bieren voor mannen en vrouwen.
Een soepele Blond, een krachtige Trippel en een stoere Ipa.