.

DelicaMondo, is een gezellige delicatessenwinkel voor fijnproevers in het centrum van Stadskanaal. Wij zijn gevestigd aan de Beneluxlaan 3, met ruime parkeergelegenheid voor de deur. In onze sfeervolle winkel vindt u een goed assortiment producten dat wij importeren uit verschillende landen of werelddelen of inkopen bij kleine (food) bedrijven in ons eigen land. Belangrijk voor ons assortiment is dat het vaak unieke producten zijn. Het zijn producten waarmee men kennis moet maken om het te kunnen ervaren en waarderen.

Wij hebben een assortiment voor fijnproevers die willen genieten van een verscheidenheid aan lekkernijen en daarom hebben wij een met zorg samengesteld assortiment. Wij zijn altijd in beweging als het gaat om ons assortiment. Vooral nieuwe trends en seizoens-producten krijgen in ons concept veel aandacht. In onze winkel treft u met regelmaat producten aan die wij rechtstreeks inkopen van de producenten of die wij zelf importeren uit verschillende landen.

Ons assortiment is vrij groot. Echter kunnen wij niet alles op voorraad hebben. Temeer om het feit dat vele producten een korte houdbaarheidsdatum heeft. Dit neemt niet weg dat wij het niet kunnen bestellen. Veel producten hebben wij zelfs binnen 1 a 2 dagen al in huis. U kunt dus gewoon uw favoriete producten bestellen. Kom gewoon even bij ons binnen om te informeren wat wij voor u kunnen doen.