Net als vroeger wordt elke chocoladereep zorgvuldig met de hand gegoten en is het nog echt vakmanschap. Eerlijk gezegd vanaf hier. Beloofd. 

Onze chocolade is in alle opzichten uniek en opmerkelijk: van buiten ziet het eruit als een genot van vroeger, een goede honderd jaar oud. Van binnen: volledig gerenoveerd, een moderne kantinekeuken, glanzende vacht en ook nog eens in een mooie verpakking. Het is een samenspel tussen traditie en moderniteit,. 

Ontdek de zoete wereld van chocolade die voor ons wordt, net over de grens, in Haren wordt gemaakt. Chocolade met de kenmerken van innovatief vakmanschap met een hoog kwaliteitsbewustzijn, en chocolade die wordt gemaakt uit natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Onze chocolatier beheerst zijn vak als geen ander en maakt alles met een eigentijdse uitstraling. Echte cacao, decadente cacaoboter en aromatische specerijen worden vakkundig omgezet naar het beste wat wij u kunnen bieden. Voor ons is het een hemelse traktatie en voor u een echt zoet cadeau voor familie, vrienden en collega's.