.

Wij hebben veel meer dan kaas, wijn en onze Franse Saucisson. Wij hebben een assortiment voor fijnproevers die willen genieten van een verscheidenheid aan lekkernijen en daarom hebben wij een met zorg samengesteld assortiment. Wij zijn altijd in beweging als het gaat om ons assortiment. Vooral nieuwe trends en seizoens-producten krijgen in ons concept heel veel aandacht. In onze winkel treft u met regelmaat producten aan die rechtstreeks worden ingekocht bij producenten in Nederland of die wij zelf importeren uit verschillende landen. Ons assortiment is niet standaard te noemen. 

De beste drop ooit zeggen vader en zoon Klepper altijd. Dit is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen. Na vele jaren van testen, proeven en laten proeven mogen ze oprecht zeggen dat hun dropje het beste is. Daar zijn wij het zeker mee eens. Deze dropjes zijn namelijk niet alleen lekker maar ook vrij van gelatine en gluten! Verantwoord lekker dus. Dat is belangrijk want na een dropje volgen er nog vele...

Stilla olijfolie wordt verkregen door het persen van Italiaanse olijven, die met de hand in een vroeg stadium van rijping worden geoogst en dezelfde dag nog op authentieke worden geperst. Door een uitgebalanceerde smaak zijn de olijfolies van Stilla perfect te gebruiken in de keuken bij het samenstellen van grote of kleine gerechten.

Geniet van de, voor Delicamondo gemaakte adcokaat van Pia Kremer uit Onstwedde,  met vers- en handgeklopte scharreleieren. Deze advokaat  staat garant voor een kwaliteitsproduct en uiterste versheid. Het bijzondere aan onze advokaat is de milde smaak en onovertroffen romigheid. Het is niet alleen lekker in een glas, met een toefje slagroom of in een wafelbeker, maar kan ook prima bij cake, in longdrinks, om mee te bakken.