.

Bij ons bestaan er geen standaard gevulde kaas- of tapas arrangementen. Dit, omdat bij ons elke arrangement uniek is door de variatie en de onbegrensde mogelijkheden aan creativiteit en naar uw wensen. Niets gaat zonder overleg. De enige overeenkomsten van onze arrangementen zijn: Ze zien er allemaal gezellig en vrolijk uit, zijn rijkelijk gevuld met een diversiteit aan heerlijke producten en samengesteld naar uw wensen, en het belangrijkste...... Altijd vers!

Wij leveren onze arrangementen op planken, schalen, bordjes, inclusief de benodigde messen en prikstokjes. Bij onze ambachtelijk gemaakte toverkaas leveren wij sierlijke lepeltjes.  Alle sauzen ontvangt u in schaaltjes.  De kaas snijden wij handmatig voor u in blokjes of desgewenst in waaiers. Mocht u het leuk vinden om de Saucisson te snijden met een echte Franse worstensnijder, dan doen we die er gewoon bij.

Onze arrangementen kunnen zelfs producten bevatten die worden geleverd door collega ondernemers in Stadskanaal. Fruit, vis, extra noten of extra vleessoorten. Voor ons is het geen probleem dat u een heerlijke aanvulling wilt met producten die niet tot ons assortiment behoren.  Als wij dit vroegtijdig weten dat regelen wij alles van A tot Z, zoals u het wenst.